Spring in shelter


U azilu se uvijek ima šta raditi, ali proljeće je najljepši period za rad. Umjereno toplo i bez padavina. Miris novog lišća šume koja je preživjela još jednu zimu i cvijeća koje ukrašava azil. Mnogo toga je urađeno. Slijedi kratak pregled.

U prelijepom vremenu možemo uživati uz kafu, na novoj tarasi. Sada je naša kućica kompletna. Imat ćemo hlada i ljeti, a i gosti će imati gdje odmoriti.

There is slways something to do in shelter, but spring is the most beautiful time to work. Moderately warm and without rain. The scent of a new forest tree that has survived another winter and flowers that decorate the shelter. Much has been done here. Below is a brief overview.

In the beautiful day we can enjoy the coffee on the new terrace. Now our house is complete. We will have shade in the summer, and guests will have place to rest.
 

Zelena hala je dobila prozore tako da će psi sada imati mnogo više svjetlosti. S obzirom da imamo problem sa vodom nakon kiše, oko hale je napravljen i kanal kako bi se barem djelimično odvela voda. 

The green hall has got windows so the dogs now have much more light. Since we have a problem with the water after the rain, a canal has been made around the hall. It's a good solution for now.

 
 

Da bi uljepšali azil, mnogo cvijeća je zasađeno. Naši radnici su vrijedni ali i kreativni, tako da se cvijeće sadilo i u saksije ali i u gume, čizme, lonce. 

To bring some colors in a shelter, many flowers are planted.  Our workers are valuable and creative too, so they put flowers in pots, but also in tires, boots, pots...

 
  
 

Kao što smo rekli na početku, u azilu uvijek ima posla. Novi projekat je započet. Prvi materijal je stigao. Zasukali smo rukave.

As we said at the beginning, in a shelter there is always something to do. A new project has started. The first material arrived.


No, pomoć je uvijek dobrodošla. Ukoliko ste zainteresovani, obratite nam se preko fb stranice. Obećavamo vam odličnu zabavu. 

Pozdrav!

But help is always welcome. If you are interested, please contact us via the FB page. We promise you great fun.

Bye!


You Might Also Like

0 comments